Testimoni Vita-Lea Iron Formula Bantu Atasi Anemia Atau HB Rendah Ibu Mengandung

Seperti yang pernah saya ceritakan dalam entry yang lepas-lepas, ibu mengandung biasanya mudah terdedah kepada risiko terkena anemia, Hb rendah atau kurang darah semasa tempoh kehamilan. Walau bagaimanapun, dengan mengikut nasihat doktor pakar, rawatan yang betul, amalan pemakanan dan gaya hidup sihat serta pengambilan makanan tambahan kaya zat besi, asid folik serta Vitamin B12, dapat membantu mengawal masalah hemoglobin rendah ini. Hari ni saya kongsikan testimoni-testimoni Vita-Lea Iron Formula Shaklee yang boleh bantu atasi masalah low Hb pada ibu hamil.

Sebelum tu, bagi yang masih tertanya-tanya dan belum mengetahui punca terjadinya masalah anemia ataupun Hb rendah, boleh dapatkan maklumat yang saya kongsikan sebelum ini dalam entry ini, Apakah Punca Anemia & Cara Mengatasi HB Rendah Semasa Mengandung. Manakala sekiranya anda sedang mengandung ataupun sedang berpantang dan mengalami masalah hemoglobin rendah, boleh cuba 9 Tips Atasi Masalah Hb Rendah Semasa Hamil Dengan Cara Selamat ini.

Sebagai langkah persediaan dan pencegahan, saya cadangkan para isteri yang trying to conceive (TTC) ataupun sedang mengandung, amalkan pemakanan seimbang yang menyihatkan dengan memasukkan 25 Jenis Makanan Baik Untuk Naikkan Paras Hemoglobin (Hb) Ibu Hamil Dengan Cepat ini dalam menu harian. Mudah-mudahan dengan pemilihan makanan ini, paras Hb sentiasa normal dan proses kehamilan berjalan lancar.

 

Himpunan testimoni pengguna yang amalkan multivitamin semulajadi Vita-Lea Iron Formula yang diperkaya zat besi dalam ikhtiar memastikan paras Hb normal masa mengandung
Himpunan testimoni pengguna yang amalkan multivitamin semulajadi Vita-Lea Iron Formula yang diperkaya zat besi dalam ikhtiar memastikan paras hemoglobin normal masa mengandung

 

Sekiranya anda merancang untuk mengandung, maklumat-maklumat ini juga sangat penting untuk anda yang bakal hamil. Para suami juga perlu take note ya supaya sama-sama dapat membantu dalam memastikan kesihatan isteri dan bayi dalam kandungan sentiasa baik.

 

Koleksi Testimoni Vita-Lea Iron Formula Bantu Ibu Mengandung Naikkan Paras Hemoglobin (Hb) Yang Rendah

 

Paras hemoglobin (Hb) meningkat lepas amalkan Vita-Lea, B Complex dan Vitamin C.

Testimoni multivitamin Vita-Lea Iron Formula, B Kompleks dan Vitamin C Shaklee untuk naikkan paras Hb ibu hamil
Testimoni multivitamin Vita-Lea Iron Formula, B Complex dan Vitamin C Shaklee untuk naikkan paras Hb ibu hamil

 

Paras Hb stabil dan tak alami Hb low walaupun mengandung dan masih menyusukan anak sulung.

Testimoni Set Vitamin Tambah Darah ibu mengandung
Testimoni Set Vitamin Tambah Darah ibu hamil

 

Paras Hb rendah daripada bacaan 10 naik ke 11.5 lepas amalkan Set Vitamin Kehamilan.

Testimoni Set Vitamin Kehamilan bantu naikkan paras Hb semasa hamil
Testimoni Set Vitamin Kehamilan bantu naikkan paras Hb semasa mengandung

 

Hb turun 3 minggu lalu naik semula lepas amalkan Prenatal Set Shaklee.

Testimoni vitamin Prenatal Set Shaklee bantu atasi anemia ibu mengandung
Testimoni vitamin Prenatal Set Shaklee bantu atasi anemia ibu hamil

 

Hemoglobin rendah masa mengandung, lepas sebulan amalkan vitamin Set Hamil, hemoglobin naik semula.

Testimoni vitamin Set Hamil bantu atasi low Hb ketika mengandung
Testimoni vitamin Set Hamil bantu atasi low Hb ketika hamil

 

Hb rendah, lepas ambil Vitalea, B Kompleks dan Vitamin C, paras Hb naik semula.

Testimoni multivitamin Vita-Lea Iron Formula, B Complex dan Vitamin C Shaklee untuk naikkan paras Hb semasa mengandung
Testimoni multivitamin Vita-Lea Iron Formula, B Complex dan Vitamin C Shaklee untuk naikkan paras Hb semasa hamil

 

Paras Hb turun, tapi lepas seminggu makan vitamin Shaklee, Hb naik daripada 10.1 kepada 11.

Testimoni Vitalea Iron Formula bantu atasi masalah low HB masa pregnant
Testimoni Vitalea Iron Formula bantu atasi masalah HB low masa pregnant

 

Hb drop, ada mild anemia, badan rasa letih, rasa susah nak bangun. Tapi semua tu hilang lepas ambil vitamin Set Hamil Shaklee.

Testimoni set vitamin untuk ibu hamil atas Hb drop, mild anemia dan badan letih lesu waktu mengandung
Testimoni set vitamin untuk ibu hamil atas Hb drop, mild anemia dan badan letih lesu masa mengandung

 

Amalkan vitamin Vita-Lea Iron Formula Shaklee untuk bantu kawal masalah anemia semasa hamil.

Testimoni supplementkaya zat besi Vita-Lea Shaklee bantu kurangkan masalah anemia waktu hamil
Testimoni supplementkaya zat besi Vita-Lea Shaklee bantu kawal masalah anemia waktu hamil

 

Hb kembali stabil ke paras normal lepas amalkan Vita-Lea Iron Formula walaupun ada anemia.

Testimoni vitamin Vita-Lea untuk stabilkan paras hemoglobin semasa mengandung
Testimoni vitamin Vita-Lea untuk stabilkan paras hemoglobin semasa kehamilan

 

Ada masalah Hb rendah masa pregnant. Tapi dah naik lepas amalkan makan Vitalea.

Testimoni pil zat besi multivtamin Vitalea Shaklee bantu stabilkan Hb ibu hamil
Testimoni pil iron multivtamin Vitalea Shaklee bantu stabilkan Hb ibu hamil

 

Walaupun ada masalah kurang darah sebab anemia, tapi paras Hb kekal normal bila amalkan ESP Soy Protein, Vitamin C, B Complex dan Vitalea.

Testimoni vitamin Set Kehamilan bantu kekalkan paras darah merah normal
Testimoni vitamin Set Kehamilan bantu kekalkan paras hemoglobin normal

 

Sebelum ni hemoglobin rendah, tapi lepas consume vitamin Vitalea Shaklee paras Hb maintain hingga akhir kehamilan.

Testimoni Set Vitamin Ibu Hamil atasi masalah kurang darah merah masa mengandung
Testimoni Set Vitamin Ibu Hamil atasi masalah darah rendah masa mengandung

 

Alhamdulillah dah ramai pengguna yang berpuas hati dan mendapat kesan positif lepas amalkan vitamin Shaklee terutamanya Vita-Lea Iron Formula ketika hamil. Kadang-kadang, pemakanan seharian kita tak cukup seimbang dan tidak mengandungi nutrien yang diperlukan badan secara mencukupi. Ditambah pula dengan faktor alahan mengandung yang teruk, tak ada selera makan dan sebagainya. Macam mana lah badan ibu dan bayi dalam kandungan nak dapat bekalan nutrien optimum yang penting untuk perkembangan kehamilan yang sihat. Jadi, disini lah Vitalea dan Set Vitamin Kehamilan memainkan peranan dengan  membantu membekalkan dan mengisi kelompongan nutrien dalam badan ibu hamil.

Atasi Hb Rendah Ketika Hamil Dengan Vitamin Semulajadi Yang Selamat

 

Oleh itu, bagi anda yang ingin memastikan badan dan bayi dalam kandungan akan mendapat bekalan vitamin dan mineral yang mencukupi sepanjang kehamilan, boleh amalkan Set Vitamin Tambah Darah ini. Mudah-mudahan dengan ikhtiar sampingan pengambilan makanan tambahan untuk ibu hamil ni, ibu rasa lebih bertenaga dan bersemangat, bayi dalam kandungan dapat berkembang dengan baik, kesihatan ibu dan bayi sepanjang 9 bukan 10 hari dapat dipertingkatkan dan tempoh kehamilan dalam dijalani dengan rasa menyeronokkan. InsyaAllah.

Set vitamin untuk bantu naikkan Hb dan atasi masalah anemia semasa hamil.
Set vitamin untuk bantu naikkan Hb dan atasi masalah anemia ketika mengandung.

 

Oh ya, sebotol Vita-Lea Iron Formula 120 biji tahan selama 2 hingga 4 bulan dan berharga hanya RM93.75. B Complex 120 biji tahan untuk 4 bulan dan berharga hanya RM58.75 dan Sustained Release Vitamin C 180 biji pula tahan selama 6 bulan berharga RM97.50. Kos pos pula RM10. Sememangnya sangat mampu milik dan harganya sangat menguntungkan memandangkan produk Shaklee sangat berkualiti tinggi. Sekiranya anda inginkan sokongan nutrisi yang lebih lengkap dan terbaik, boleh ambil Set Vitamin Kehamilan Shaklee Premium di bawah ini. Boleh pilih ikut bajet dan keselesaan masing-masing.

 

Set makanan tambahan untuk ibu hamil.
Set vitamin premium pilihan untuk ibu mengandung.

 

Untuk pertanyaan, konsultansi dan order, boleh segera hubungi saya di www.wasap.my/60192692301. Saya akan kongsikan bagaimana anda boleh dapatkan produk dengan harga yang lebih jimat 🙂

 

 

Pengedar Shaklee Anda,

Ina Nasir

ID 951651

019 269 2301

Leave a Reply

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Close Menu