Rasa Sakit Luka Jahitan Bersalin Hilang Cepat, Dah Tak Menangis Bila Nak Duduk

Orang kata, bersalin ni ikut nasib, rezeki dan pilihan masing-masing. Ada yang kena atau pilih bersalin operation Ceasarean (C-section). Ada yang dapat bersalin normal. Kalau bersalin normal pun selalunya akan kena jahit juga sikit. Memang ada orang bersalin normal dengan mudah sampai tak perlu pun kena jahit. Tapi yang kena jahit tu, rasa sakit luka jahitan selagi belum hilang, nak duduk pun boleh buat kita menangis!

Teringat pengalaman saya sendiri. Seingat saya, lepas bersalin anak sulung lah luka jahitan saya paling banyak. Memang terkejut-terkejut dan terjerit-jerit juga lah setiap kali nak duduk dan nak bangun. Dah la masa awal-awal berpantang tu saya sembelit sikit. Jadi boleh bayangkan tak seksanya tu macam mana? Ambil masa 2 minggu juga lah saya kena bergerak perlahan-lahan dan berhati-hati. Nak duduk pun kena alas dengan bantal yang ada lubang di tengah.

Apa-apa pun yang paling penting syukur sangat saya dan anak selamat, Alhamdulillah. Sakit banyak atau sikit, mudah-mudahan membantu mengugurkan dosa-dosa saya yang lalu. Saya percaya kebanyakan ibu pun berpendapat yang sama macam saya. Anyway, jemput baca Tips Kurangkan Sakit Dan Sembuhkan Luka Jahitan Bersalin Dengan Cepat dalam entry yang saya kongsikan sebelum ni. Mudah-mudahan bermanfaat untuk ibu-ibu yang bakal melahirkan.

 

Jom baca pengalaman ibu-ibu berpantang ini legakan rasa sakit jahitan bersalin normal dan c-section semasa dalam pantang.
Jom baca pengalaman ibu-ibu ini hilangkan rasa sakit jahitan bersalin normal dan bersalin czer

 

Okay lah apa kata dalam entry kali ni saya kongsikan pengalaman ibu-ibu lain dan bagaimana cara mereka lakukan untuk hilangkan sakit luka jahitan bersalin czer dan luka jahitan episiotomy.

 

Bagaimana Ibu-Ibu Ini Hilangkan Rasa Sakit Dan Legakan Luka Jahitan Bersalin Normal Dan Pembedahan Caesarean Dengan Cepat?

 

Bila sakit makin kurang dan luka jahitan cepat sembuh, fizikal ibu rasa lebih selesa, emosi lebih stabil dan minda pun lebih tenang. Secara tak langsung, rasa bersemangat, bertenaga dan gembira sepanjang tempoh berpantang. Ibu yang sihat fizikal dan mental lebih mudah menghasilkan lebih banyak susu badan. Pemulihan dalaman badan yang lebih cepat juga membantu ibu untuk kembali aktif dengan rutin harian selepas habis berpantang nanti.

 

Ramai tegur dalam pantang nampak sihat dan bertenaga. Penghasilan susu juga bertambah. Salah satu milkbooster yang best masa dalam pantang.

Sebab consume Vivix, ramai tegur dalam pantang nampak sihat.
Consume Vivix, ramai tegur dalam pantang nampak sihat.

 

Lepas bersalin, luka akibat jahitan menyebabkan sukar untuk duduk dengan selesa. Menangis bila nak duduk sebab sakit sangat. Alhamdulillah lepas 3 hari rasa sakit hilang.

Rasa sakit luka akibat jahitan bersalin hilang lepas 3 hari berturut-turut amalkan Vivix
Lepas 3 hari berturut-turut amalkan Vivix, rasa sakit luka bersalin hilang.

 

Luka bersalin normal pulih kurang 10 hari. Alhamdulillah badan memang cergas sepanjang berpantang. Susu badan meriah.

Terus minum vivix lepas keluar wad bersalin.
Lepas keluar wad bersalin terus minum Vivix.

 

Resveratrol bantu sembuhkan luka bersalin ceaser. Lepas 3 hari, rasa sakit luka bersalin ceaser makin kurang. Jalan pun makin laju. Kalau sebelum tu tak boleh berjalan sangat sebab bahagian luka sakit sangat. Lepas 30 hari rasa cergas, tak sakit langsung bahagian luka jahitan sampai terlupa diri bersalin ceaser.

Lepas 3 hari ambil Vivix masa pantang, sakit luka jahitan bersalin makin kurang.
Lepas 3 hari ambil Vivix, rasa sakit luka bersalin makin kurang.

 

Berpantang lepas bersalin czer, muka tak pucat, tak letih, tak stress walaupun pantang sendiri dan kena jaga lagi sorang anak. Baby pun tak ada kuning, susu meriah, luka czer cepat kering dan tak rasa sakit pun.

Vivix pilihan tonik berpantang lepas bersalin pembedahan c-section.
Vivix pilihan jamu berpantang lepas bersalin pembedahan c-sect.

 

Alhamdulillah ramai ibu yang dah cuba amalkan tonik tinggi antioksidan Vivix masa berpantang disamping set berpantang premium, telah mendapat kesan positif yang sangat menggembirakan. Sepanjang tempoh mengandung dan proses melahirkan, badan ibu telah mengalami pelbagai perubahan hormon dan fizikal yang pesat. Sebab tu lah Vivix memang patut diambil oleh semua ibu selepas bersalin untuk pemulihan dalaman dan tenaga untuk kemudian hari.

 

Cara Nak Dapatkan Vivix?

 

Untuk dapatkan Vivix, boleh hubungi saya Ina di Whatsapp 019 269 2301 untuk pertanyaan dan order sekarang. Ketahui bagaimana anda boleh dapatkan Vivix pada harga ahli yang lebih jimat. Nak untung lagi? Alang-alang boleh grab Vivix bersama keahlian percuma, pos percuma dan cash rebate juga tau. Cepat-cepat hubungi saya segera untuk maklumat lanjut.

 

 

Pengedar Vivix Shaklee Seluruh Malaysia,

Hazrina Nasir

ID 951651

019 269 2301

Leave a Reply

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Close Menu