Beli Vivix Murah Pada Harga Promosi Daripada Saya, Stokis Shaklee Malaysia

Alhamdulillah kita dah masuk bulan ke 2 tahun 2019. Macam mana dengan permulaan perjalanan tahun baru anda setakat ni? Mesti momentum semangat dalam bekerja kuat untuk mencapai azam tahun baru masih lagi berada ditahap paling tinggi kan?

Harapan saya semoga anda semua pembaca blog ini dan juga semua pelanggan Shaklee saya sentiasa dikurniakan kesihatan yang baik agar dapat terus berusaha pada tahap optimum. Mudah-mudahan menjelang hujung tahun 2019 nanti, segala apa yang dihajati dapat direalisasikan.

Bila kesihatan fizikal dalaman dan luaran kita berada dalam keadaan baik, minda kita dapat berfikir dengan lebih kreatif untuk menjana idea-idea yang bernas, emosi juga lebih seimbang dan kita juga lebih mudah untuk mengambil tindakan, membuat perancangan dan keputusan.

Beli Vivix pada harga lebih murah daripada stokis Vivix Malaysia - Ina 019 269 2301
Beli Vivix pada harga lebih jimat daripada stokis Vivix Malaysia – Ina 019 269 2301

Malahan kesihatan mental, fizikal dan emosi yang baik juga sangat membantu memudahkan kita untuk fokus memperkuatkan kesihatan rohani. Tubuh badan yang sihat memudahkan kita untuk memperbanyakkan ibadah dengan lebih fokus, lancar dan selesa.

Kesan Apabila Usia Meningkat, Stamina Menurun, Tenaga Kurang, Kesihatan Terjejas

Namun begitu, saban tahun usia kita makin meningkat. Walaupun kita ada banyak cita-cita dan pekerjaan yang ingin dibuat tapi kudrat dan keupayaan kita dah tak sekuat dulu. Bila usia mencecah 30an memang rasa tak sama macam usia 20an. Apatah lagi kalau dah 40an atau 50an.

Kita akan cepat rasa letih, kurang tenaga, stamina menurun, mudah mengantuk, berat badan senang naik, tanda-tanda penuaan dah mula muncul, simptom-simptom penyakit dah mula menjengah, kesuburan menurun, hormon tak seimbang, mudah stress, emosi tak stabil dan banyak lagi.

Ada yang rasa macam ni? Ini hukum alam biasa akibat proses penuaan. Yelah, usia kita bukannya makin muda setiap hari. In fact, ada orang walaupun berusia muda tapi rupa dan body age nya nampak lagi tua! Ada kan? Ini terjadi sebab sel-sel badan banyak terdedah kepada radikal bebas.

Cara Tingkatkan Tenaga, Naikkan Stamina, Cegah Penuaan Secara Semulajadi

Salah satu langkah untuk mengelakkan penuaan pramatang ataupun tua sebelum waktunya ni ialah dengan mengambil Vivix Shaklee secara konsisten. Vivix adalah tonik kaya antioksidan yang diperbuat daripada bahan-bahan botani seperti Anggur Muscadine, Purple Carrot, Polyganum Cuspidatum dan European Elderberry.

Manfaat Vivix untuk kesihatan
Kebaikan Vivix untuk kesihatan

Tonik tinggi antioksidan poliphenols dan resveratrol boleh bantu perbaiki fungsi sel hingga peringkat DNA di seluruh badan dan lambatkan simptom-simptom akibat penuaan seperti yang disebutkan tadi serta mencegah permulaan kepada penyakit kronik. Bila sel-sel badan kita sihat, fungsi tubuh badan dapat berjalan dengan lancar. Kita juga rasa lebih cergas dan bertenaga.

Antara manfaat dan kebaikan Vivix untuk kesihatan ialah Vivix membantu:

  • Menguatkan sistem imun
  • Melambatkan penuaan
  • Memelihara kecantikan
  • Meningkatkan tenaga
  • Pemulihan sistem dalaman badan
  • Memelihara kesihatan saraf dan minda
  • Memelihara kesihatan kardiovaskular
  • Mengawal paras gula dalam darah
  • Menggalakkan detoksifikasi toksin, kotoran dan racun daripada badan
  • Memelihara keseimbangan kesihatan badan keseluruhan
  • Dan lain-lain.
Kelehihan dan faedah Vivix untuk kesihatan
Kebaikan dan manfaat Vivix untuk kesihatan

Jadi, kalau dah berumur hujung 20an tu, mulakanlah lakukan sesuatu sebelum terlambat. Adik-adik yang dah berusia 20an tu jaga-jaga okay. Mulakan langkah menjaga kesihatan luar dan dalam. Penuaan ni can’t be reversed. Tapi kita boleh lambatkan supaya kita tak kelihatan lebih tua daripada usia sebenar.

Cara Beli Vivix Pada Harga Jauh Lebih Murah Daripada Biasa

Bagi anda yang ada kemampuan, saya sarankan boleh allocate sedikit portion daripada pendapatan bulanan atau buat tabungan untuk ‘maintenance’ kesihatan dengan mengamalkan Vivix. Apatah lagi bagi anda yang sememangnya berpendapatan tinggi, jangan berkira untuk beli Vivix yang sebotol hanya berharga tak sampai RM500 pun.

Untuk beli Vivix pada harga yang lebih murah, boleh grab Promosi Vivix Twinpack. Setiap pembelian Vivix Twinpack anda akan dapat:

  • Keahlian percuma (jimat yuran pendaftaran sebanyak RM65)
  • Pembelian pada harga ahli (jimat RM95 sebotol berbanding harga bukan ahli!)
  • Penghantaran percuma (jimat kos penghantaran RM10)
  • Cash back sebanyak RM30 (Shaklee masukkan terus cash ke akaun bank!)
  • Diskaun sebanyak 5% (jimat RM38) – ini adalah promosi berkala
  • Sebotol vitamin random pick percuma bernilai RM40 hingga RM500 – ini adalah promosi berkala

Jadi, untuk pembelian setiap set Twinpack Vivix, anda akan jimat sebanyak paling minimum RM290 daripada jumlah keseluruhan yang perlu dibayar. Kalau nak tau secara detail hanya berapa anda perlu bayar kalau grab Twinpack Vivix ni, cepat-cepat Whatsapp saya di nombor 019 269 2301.

Muscadine Grape adalah ramuan utama yang terdapat dalam Vivix Shaklee
Anggur Muscadine adalah bahan utama yang terdapat dalam Vivix Shaklee

Sekiranya anda mampu pakai kereta mewah,handbag berjenama, bercuti luar negara, apalah sangat untuk melabur wang untuk sebotol Vivix yang harganya tak sampai pun 4 angka. Kan? Tapi hakikatnya manfaat kesihatan yang diberikan oleh sebotol Vivix tu sebenarnya tak ternilai harganya. Malahan, Vivix adalah supplement premium sesuai untuk semua status.

Anggur Muscadine kaya dengan polifenol yang boleh membantu mencegah kerosakan sel dan permulaan penyakit kronik
Anggur Muscadine kaya dengan antioksidan yang boleh membantu mencegah kerosakan sel dan permulaan penyakit kronik

Pernah dengar, ‘ada duit banyak pun tapi jika badan sakit, tiada maknanya’? Kata-kata ini bukan direka-reka tapi memang ramai individu yang pernah atau sedang menghidapi kesakitan yang teruk meluahkan perasaan yang serupa. Bagi kita yang masih sihat, cegahlah daripada awal. Bagi yang sudah berpenyakit, masih belum terlambat untuk memperbaiki tahap kesihatan dengan Vivix.

Vivix Shaklee adalah produk yang dipatenkan dan bebas daripada bahan kimia bahaya serta baik untuk kesihatan jangka panjang
Vivix Shaklee adalah produk yang dipatenkan dan bebas daripada bahan kimia bahaya, pewarna, perisa dan pengawet sintetik.

Sekiranya anda berminat untuk dapatkan Vivix Twinpack pada harga lebih murah dan menjimatkan ni, boleh terus Whatsapp saya Ina di www.wasap.my/60192692301 Saya boleh uruskan pendaftaran keahlian dan pembelian segera. Dan Shaklee akan pos terus ke pintu rumah anda.

Atau anda juga boleh walk in ke mana-mana branch Shaklee berdekatan untuk beli Vivix sendiri dengan menggunakan ID Shaklee anda setelah saya daftarkan keahlian. Senang sangat kan? Jadi kalau tak yakin nak buat pembelian secara online, tak perlu risau. Ada lagi cara lain untuk anda order Vivix sendiri.

Jangan lepaskan peluang untuk dapatkan Vivix pada harga lebih jimat dan murah daripada biasa ini.

Memang kita tak boleh lari daripada mengalami proses penuaan, Tapi kita boleh ikhtiar untuk jalani kehidupan dengan lebih produktif, tenang, gembira, seimbang dan bahagia disisi ahli keluarga tersayang. Bukankah itu lebih bermakna? Hargai sihat sebelum sakit. Dan cegahlah sebelum parah. InsyaAllah semuanya atas izin Allah.

Hazrina Nasir

SID 951651

019 269 2301

This Post Has One Comment

Leave a Reply

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Close Menu