Luka Bersalin Pembedahan Cepat Sembuh Dan Kering Selepas Amalkan Vivix Semasa Berpantang

Cuba lah tanya mana-mana pun ibu berpantang yang baru lepas bersalin secara Caesarean section operation, mesti semua nak luka bersalin pembedahan cepat sembuh dan kering. Mengikut pengalaman ibu yang amalkan Vivix semasa berpantang, luka bersalin memang cepat baik dan tak rasa sakit.

Orang kata bersalin ni ikut rezeki. Ada yang dapat bersalin normal dan ada yang kena bersalin secara pembedahan czer. Dua-dua pun sakit sebenarnya. Tapi kalau tahu cara, proses pemulihan luka pembedahan di kulit perut dapat berlaku dengan cepat dan cantik tanpa sebarang masalah.

Set Pantang Premium Shaklee bantu luka pembedahan bersalin ibu dalam pantang cepat sembuh
Vivix Bantu Luka Pembedahan Bersalin Ibu Dalam Pantang Cepat Sembuh Dan Kering

Bila luka luaran boleh pulih dengan baik, pemulihan dalaman juga lebih cepat. Ini dapat memberi keselesaan dan menghilangkan kesakitan ibu. Seterusnya badan boleh berehat secara optimum, minda lebih tenang, emosi lebih gembira dan ibu boleh menyusukan bayi dengan lancar sebab ibu boleh hasilkan susu badan yang mencukupi yang diperlukan bayi.

Pengalaman Berpantang Dengan Vivix – Muka Tak Pucat, Tak Letih, Tak Stress, Susu Meriah, Baby Tak Kena Kuning (Jaundice), Luka Czer Cepat Sembuh Dan Tak Rasa Sakit

“Saya pun breastfeeding dan minum Vivix. Saya bersalin czer dan pantang dengan Vivix memang best. Start hari ke 5 baru consume Vivix sebab lupa nak bawak pergi hospital. Vitamin C je lepas boleh bangun after czer tu terus ambik. Seriously, muka tak pucat, tak letih, tak stress.

Tambah-tambah berpantang sendiri pulak tu. Dengan kena jaga lagi sorang anak. Baby takde kuning, susu badan meriah, luka czer cepat kering dan tak ada rasa sakit kaki pun.”

Puan Zati
Review berpantang dengan Vivix Shaklee
Testimoni berpantang dengan Vivix Shaklee

Luka Jahitan Tak Sakit Dan Berdenyut, Stress Hilang, Susu Banyak

Manakala ini pula perkongsian pengalaman daripada seorang ibu lain yang amalkan Vivix masa pantang.

“Best sangat minum Vivix untuk bf waktu pantang sebab:

1. Kurang sakit dan walaupun lepas pantang dah tak pernah rasa berdenyut pada jahitan, walaupun dah 3 kali potomg di tempat yang sama. Masa bersalin kali ke 2 dulu memang 5 bulan, 6 bulan ada lagi rasa berdenyut-denyut.

2. Kurang stress so susu pun makin banyak. Ni sebab utama kena susu makin banyak bila ber Vivix.

3. Senang nak kurus.

Happyyyyy.”

Vivix Shaklee bantu legakan luka jahitan bersalin ibu dalam pantang
Vivix bantu legakan luka jahitan bersalin

Luka Berpantang Kering Dengan Vivix

Kak Ayu ni pula bila di follow up apa perkembangan selepas makan Vivix, samada dapat feedback positive dan negative, ini jawapan dia.

“So far Alhamdulillah. Yang berdenyut-denyut tu dah tak ada. Kak Ayu perasan masa mula-mula ambik Vivix memang terasa berdenyut dekat tempat luka macam yang Kak Ayu explain hari tu.”

Dan bila ditanya samada luka bersalin tu dah makin okay atau tidak, ini pula jawapan Kak Ayu.

“Oh luka dah kering. Maksud Akak tempat luka yang berdenyut now dah tak ada rasa macam tu lagi.”

Kak Ayu
Vivix Shaklee bantu luka lepas bersalin cepat kering
Vivix bantu luka berpantang cepat kering

Pemulihan Luka Bersalin Pembedahan Dan Normal Ibu Dalam Pantang Dengan Set Berpantang Premium Shaklee

Alhamdulillah dah ramai ibu lepas bersalin yang amalkan set berpantang premium Shaklee sebagai ikhtiar pemulihan luka bersalin pembedahan czer ataupun normal (episiotomy) yang sebenarnya bukan saja fokus kepada pemulihan fizikal luaran tapi juga dalaman.

Set pantang Shaklee ni mengandungi multivitamin Vita-Lea Iron Formula, B Complex, Vitamin C, Ostematrix, Omega Guard, ESP Soy Protein, Alfalfa Complex dan juga Vivix seperti yang dicadangkan oleh saintis dan pakar nutrisi Shaklee.

Set berpantang premium shaklee
Set berpantang premium Shaklee, set vitamin lengkap untuk pemulihan dalaman dan kecergasan ibu baru lepas bersalin.

Kalau nak tau, vitamin dan mineral yang dibekalkan oleh set pantang Shaklee ni dapat memastikan segala nutrien yang telah hilang ataupun kekurangan dalam badan ibu, dapat digantikan dengan jumlah yang mencukupi. Barulah sel badan mampu pulih dengan baik dan sistem badan berjalan lancar.

Ini diakui oleh ramai ibu dalam pantang yang dah pernah merasai pelbagai kesan baik selepas mengamalkan set berpantang Shaklee selepas bersalin. Boleh baca perkongsian ibu-ibu ini dalam artikel ini, Rasa Sakit Luka Jahitan Bersalin Hilang Cepat, Dah Tak Menangis Bila Nak Duduk, yang pernah saya kongsikan sebelum ni.

Jadi bagi ibu-ibu yang bakal bersalin dan tengah survey set bersalin tu ataupun yang tengah berpantang tu, bolehlah cepat-cepat order set berpantang premium Shaklee ni daripada saya di www.wasap.my/60192692301. Set ni sesuai untuk ibu menyusu badan dan tahan 1 hingga 6 bulan. Memang tak rugi.

Beli Vivix pada harga lebih murah daripada stokis Vivix Malaysia - Ina 019 269 2301
Beli Vivix pada harga lebih jimat daripada stokis Vivix Malaysia – Ina 019 269 2301

Kalau nak dapatkan penjimatan maksimum pada harga ahli berserta keahlian percuma, pos percuma dan cash back, boleh grab set berpantang ini bersama-sama set Twin Pack Vivix untuk kesan pemulihan optimum, insyaAllah. Boleh jimat hingga RM300 tau. Untung sangat. So jangan segan-segan nak hubungi Ina ye 😀

Hazrina Nasir

ID 951651

Whatsapp 0192692301

Leave a Reply

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Close Menu