Cinch Tea Mix Untuk Tambah Tenaga Bantu Atasi Badan Letih, Masalah Lesu Dan Cepat Mengantuk

Selalu rasa badan cepat letih, mudah lesu dan cepat mengantuk dalam menjalani rutin harian setiap hari? Ramai kawan saya yang alami keadaan-keadaan seperti yang disebutkan terutama pada waktu siang walaupun dah cukup tidur. Saya cadangkan mereka ambil Cinch Tea Mix untuk bantu atasi masalah-masalah yang dialami.

Cinch Tea Mix bantu tambah tenaga dan atasi badan letih, masalah lesu dan cepat mengantuk secara semulajadi dan selamat
Tambah tenaga dengan Cinch Tea Mix dan atasi badan letih, masalah lesu dan cepat mengantuk secara semulajadi dan selamat

Tingkatkan Tenaga Segera Secara Semulajadi

Cinch Tea Mix adalah sejenis minuman yang diperbuat daripada campuran beberapa jenis teh yang diformulasi khas untuk meningkatkan metabolisme, memberi kesan pertambahan tenaga dan kecergasan segera serta menggalakkan pembakaran lelemak berlebihan yang mana seterusnya membantu penurunan berat badan.

Dalam Cinch Tea Mix mengandungi komponen-komponen penghasilan tenaga seperti taurina dan campuran eksklusif teh hijau, teh putih dan teh merah untuk kesan pertambahan tenaga segera.

Taurina

Sejenis antioksidan yang sangat berksan dalam membantu menambahkan tenaga secara semulajadi dan meningkatkan fokus serta kecergasan.

  • Meningkatkan metabolisme supaya badan boleh menghasilkan lebih banyak tenaga.
  • Memainkan peranan penting pada peringkat proses metabolisme lemak dalam meningkatkan lagi keberkesanan perjalanan penurunan berat badan.
  • Membantu membina otot dengan cara bertindak sebagai pembentuk sel tubuh agar dapat memberikan otot bentuk yang lebih padat dan tegap.
  • Meningkatkan ketahanan seterusnya memberi keupayaan kepada tubuh untuk bersenam lebih lama, membakar lebih banyak kalori dan mencapai berat dan bentuk badan yang ideal.

Campuran Eksklusif Teh Hijau, Putih Dan Merah

Campuran nutrisi dan antioksidan yang optima ini diformulasi khusus untuk membantu menurunkan berat badan dengan cara tindakan yang semulajadi dan mesra tubuh.

  • Meningkatkan kadar metabolik supaya dapat membantu tubuh badan membakar 3%-4% kalori berlebihan setiap hari.
  • Mengandungi catechin untuk meningkatkan proses pembakaran lemak dengan cara memecahkan lemak berlebihan dengan lebih berkesan.
  • Menggerakkan lemak daripada sel-sel lemak dengan cara melepaskannya ke dalam salur darah agar dapat ditukarkan dan dibakar kepada tenaga.
  • Mencegah pembentukan sel-sel lemak yang baru dan membakar sel-sel lemak matang agar dapat disingkirkan daripada tubuh badan.


Nikmati Secawan Teh Yang Kaya Dengan Manfaat Kesihatan Dan Bekalan Tenaga Untuk Hari Yang Lebih Cergas Dan Ceria!

Wow banyak sangat kan kebaikan dan keistimewaa Cinch Tea Mix ni. Bagi yang pertama kali nak cuba, jangan risau. Sebab Cinch Tea ni memang sedap sangat dan sangat mudah untuk dibancuh. Cinch Tea yang asli rasanya manis-manis buah je. Tapi Cinch Tea ni versatile juga tau. Boleh minum ikut resepi kesukaan dan selera masing-masing.

Cadangan resepi bancuhan Cinch Tea Mix:

Campurkan 1 sachet Cinch Tea Mix bersama 3 biji Peppermint Ginger Plus yang dihancurkan ke dalam 250ml air panas. Kacau hingga larut. Letakkan 2 hirisan lemon dan boleh terus minum. Boleh bancuh sejuk atau panas. Wahh sedap sangat! Kena rasa dulu baru percaya.

Minuman yang menyegarkan ni membantu merangsang saluran pencernaan dan menyingkirkan kotoran toksin seterusnya menjadikan usus kita lebih bersih dan menyihatkan. Selain kaya dengan kebaikan semulajadi untuk menambah tenaga dan meningkatkan metabolisme, semestinya pilihan minuman ini lebih baik berbanding minuman kafein atau minuman manis lain.

Tambahkan Cinch Tea Mix Dalam Rutin Nutrisi Harian Bermula Hari Ni!

Untuk lebih percaya, cuba rasa dan mulakan rutin harian minum Cinch Tea Mix bermula hari ni juga. Kalau amalkan secara konsisten, mesti anda boleh rasa perbezaan sebelum dan selepas mengamalkan Cinch Tea Mix ni.

Taurine dalam Cinch Tea membantu meningkatkan kecergasan dan fokus serta menambah tenaga. Manakala gabungan teh hijau, putih dan merah, meningkatkan metabolisme tubuh.

Tambah tenaga, naikkan metabolisme, berikan kecergasan, tingkatkan fokus dan turunkan berat badan dengan Cinch Tea Mix
Cinch Tea Mix bagus untuk bantu menambah tenaga, meningkatkan metabolisme, memberi kecergasan, meningkatkan fokus dan menurunkan berat badan

Ramai orang yang dah cuba amalkan Cinch Tea Mix ni dan dah dapat rasa perubahan positif berbanding sebelum ambil Cinch Tea Mix. Kalau nak tau, Cinch Tea Mix ni adalah favorite dikalangan ibu-ibu yang surirumah dan juga ibu bekerja. Diorang kata Cinch Tea ni macam ubat untuk hilangkan mengantuk.

Para bapa pun tak terkecuali. Terutamanya yang selalu travel dan outstation jauh, Cinch Energy Tea Mix ni sangat membantu untuk tambah tenaga. Malahan kawan-kawan yang rajin beraktiviti dan bersukan macam backpacking, hiking, running dan sebagainya ramai yang jadikan Cinch Tea ni sebagai kawan baik.

Memang recommended dan sesuai untuk semua!

Sekotak Cinch Tea Mix ni mengandungi 28 sachet dan berharga RM131.25 saja bagi bukan ahli Shaklee. Sehari hanya perlu minum 1 sachet dan sekotak tahan lebih kurang sebulan. Memang jimat. Tapi kalau nak dapatkan diskaun maksimum, boleh Whatsapp saya sekarang di www.wasap.my/60192692301 untuk info lanjut dan order segera.

Hazrina Nasir

ID 951651

019 269 2301

Leave a Reply

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Close Menu