Selalu Sakit Demam Dan Selsema? Kuatkan Sistem Imun Dengan Nutrisi Yang Betul

Perasan tak ada orang setiap bulan wajib jatuh sakit. Paling koman orang kata paling tidak mesti ada demam atau selsema. Untuk orang macam ni, pengambilan vitamin boleh bantu untuk kuatkan sistem imun. Kalaupun tetap jatuh sakit, sekurang-kurangnya tak lah kerap sangat dan tak lah berpanjangan. Penting sangat untuk maintain badan supaya sentiasa sihat. Sebab kalau tak, kehidupan harian memang terganggu!

Tapi ada banyak vitamin dalam dunia ni! Mana satu nak makan? Ok untuk bulan ni saya sarankan untuk anda cepat-cepat dapatkan multivitamin Vita-Lea Iron Formula daripada Shaklee. Kenapa? Sebab bulan ni anda boleh dapat percuma saja! Memang masa yang terbaik untuk cuba dan rasai perbezaan yang boleh diberikan oleh nilai faedah nutrisi multivitamin ni dengan cara yang jimat! Tell me who doesn’t like free stuff? 😀

 

Hadiah Percuma
Bestnya dapat free gift! siapa tak suka free stuff kan? 😀

 

Alhamdulillah dah 100 tahun umur multivitamin tertua di dunia, Vita-Lea Iron Formula berada dalam pasaran. Sempena menyambut kejayaan kesan #ShakleeEffect vitamin Vita-Lea dalam kehidupan ramai orang daripada segi kesihatan dan kualiti hidup secara keseluruhan, Shaklee nak berkongsi kegembiraan dengan memberi free gift sebotol vitamin Vita-Lea kepada individu yang sign up sebagai ahli Shaklee bulan ni!

Wahhh best sangat kan? Sebotol Vita-Lea ni berharga RM88.75. Ada 120 biji dan boleh amalkan sehari 1 biji. Maknanya boleh tahan selama 4 bulan. Lama tu! Yang paling best of course lah kita boleh dapat pelbagai kebaikan dan manfaat daripada khasiat vitamin ni. Maklumlah Vita-Lea ni lengkap dengan 30 nutrisi harian yang diekstrak daripada sayuran dan buahan, 12 vitamin dan 7 mineral penting seperti disarankan RDA.

 

Kenapa Vita-Lea Ni Sangat Istimewa?

 

Vitamin Vita-Lea adalah multivitamin yang istimewa dan mempunyai perbezaan berbanding jenama lain di luar sana. Antaranya ialah:

  • Mempunyai Bukti Klinikal – Melalui ujian klinikal, pengambilan selama setahun boleh mengurangkan risiko jatuh sakit sebanyak 65%!
  • Merupakan multivitamin yang paling pantas terlarut dalam air dan tubuh manusia untuk penyerapan pantas kerana diformulasi dengan teknologi ‘Explo-tab’.
  • Semulajadi tanpa bahan kimia bahaya dan tanpa pewarna, perisa dan pengawet tiruan.
  • Disalut dengan serbuk nutrisi spirulina serta berbentuk licin dan bujur untuk memudahkan proses menelan dan penghadaman.

 

Kebaikan Dan Manfaat Vita-Lea Iron Formula

 

Multivitamin Vita-Lea kaya dengan pelbagai manfaat dan kebaikan. Antaranya adalah seperti di bawah.

  • Penambah tenaga segera
  • Pelengkap nutrisi harian
  • Memperbaiki kesihatan reproduktif
  • Nutrisi penting untuk sel yang sihat
  • Memelihara metabolisme tubuh

 

Kebaikan multivitamin Vita-Lea Iron Formula
Faedah multivitamin Vita-Lea Iron Formula.

 

Siapa Yang Perlukan Multivitamin Vita-Lea Ni?

 

Multivitamin Vita-Lea Iron Formula ni adalah vitamin paling asas yang patut diamalkan oleh semua orang. Samada orang yang sihat apatah lagi orang yang sakit. Antara golongan yang boleh mendapat faedah besar daripada Vita-Lea ialah:

  • Wanita atau lelaki 20an dan ke atas
  • Kaum ibu dan bapa
  • Pasangan yang ada masalah kesuburan
  • Pasangan yang berusaha untuk dapatkan anak
  • Wanita hamil
  • Wanita bersalin dan berpantang
  • Wanita yang menyusukan anak
  • Golongan tua dan warga emas
  • Individu yang selalu letih dan kurang bertenaga
  • Individu yang banyak bergantung dengan ubat-ubatan
  • Individu yang mempunyai penyakit
  • Individu yang lemah sistem imun
  • Individu yang terlalu sibuk, selalu terdedah kepada persekitaran luara, selalu stress, selalu tak sempat makan dan amalan pemakanan tidak seimbang
  • Individu yang ingin memelihara kesihatan berterusan

 

Cara Nak Dapatkan Hadiah Percuma Sebotol Multivitamin Vita-Lea Iron Formula

 

kepentingan_multivitamin.jpg
Multivitamin Vita-Lea yang lengkap untuk tampung kekurangan nutrisi dalam tubuh.

 

Ada 2 cara untuk jadi ahli Shaklee dan dapatkan sebotol Vita-Lea di atas secara percuma:

Cara 1

Kalau dah lama berminat nak jadi ahli Shaklee, ini lah masanya yang best untuk join membership dan dapatkan free gift ni. Untuk melayakkan diri dapat free gift ni, boleh jadi ahli dengan cara membayar keahlian sebanyak RM69 bersama-sama dengan pembelian mana-mana produk Shaklee. Contohnya kalau tak tau nak beli apa-apa, boleh beli dulu krim serbaguna Herbal Blend Cream pada harga ahli yang tak lebih daripada RM30!

Cara 2

Nak untung lagi? Boleh jadi ahli dengan dapatkan free membership! Caranya ialah dengan membeli produk Shaklee dengan jumlah point UV terkumpul sebanyak 200UV (lebih kurang RM700), dah boleh terus jimat RM69 dan dapat sebotol Vita-Lea percuma! Bukan tu je, untuk pembelian dengan point UV terkumpul mencecah 150UV, anda dah automatik layak untuk dapat cash rebate! Wah wah wah dah berapa banyak boleh jimat tu?

 

Anda boleh pilih Cara 1 kalau baru nak mencuba produk Shaklee. Cara 2 pula bagi anda yang dah percaya dan nak tukarkan semua produk supplement dan kesihatan di rumah kepada produk Shaklee. Cepat-cepat grab peluang untuk dapatkan vitamin paling asas dan paling penting untuk kesihatan tubuh manusia ni! Berikan sel-sel asas tubuh kita dengan sokongan nutrisi yang lengkap supaya fungsi tubuh dapat berjalan dengan sempurna.

Badan yang dapat berfungsi dengan baik menggalakkan sistem pertahanan tubuh yang kuat dan kebarangkaliuan untuk jatuh sakit semakin rendah, InsyaAllah. Boleh segera hubungi saya untuk maklumat lanjut. Buat pembelian berserta keahlian untuk dapatkan lebih banyak faedah keahlian. Best tau jadi member Shaklee! 😉

 

 

Hubungi saya untuk pembelian mudah dan cepat secara online. Konsultasi dan bimbingan berterusan khas untuk pelanggan saya.

Pengedar Sah Shaklee Semenyih & Kajang,

Hazrina Nasir (Add saya di Facebook)

ID: 951 651

SMS/ Whatsapp: 019 269 2301

Berminat nak jana pendapatan? Sertai saya dalam group rahsia kami untuk ketahui bagaimana saya buat duit secara online daripada rumah dengan modal serendah RM69.

Leave a Reply

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Close Menu