Hilangkan Parut Jerawat Dan Pelihara Kecantikan Kulit Dengan Vitamin C Dan Vitamin E

Jun, bulan memeliharan kecantikan! Bulan ni adalah peluang untuk cantikkan kulit dengan menghilangkan parut jerawat menggunakan Vitamin C dan Vitamin E semulajadi. Sebab, sepanjang bulan Jun ni ada promosi Beli 6 Percuma 1! Kedua-dua vitamin ni memang sangat bermanfaat untuk pelbagai masalah kulit seperti tompok-tompok hitam, jeragat, garis halus tanda penuaan, kulit kusam dan banyak lagi. Tak terhad untuk parut saja.

 

Hilangkan parut jerawat, jeragat, bintik hitam, garis halus dan kedutan
Vitamin C & Vitamin E can do wonders on your skin!

 

Kebaikan Vitamin C Dan Vitamin E Untuk Kecantikan Kulit

 

Apa yang bestnya kedua-dua vitamin ni? Saya ceritakan satu-persatu apa kelebihannya kalau anda grab promosi ni.

 

Promosi Buy 6 Free 1
Promosi Beli 6 Percuma 1

 

Kelebihan Vitamin C Sustained Release Berbanding Jenama Lain

Vitamin C cepat musnah kalau kita terdedah kepada persekitaran luaran yang tercemar, stress, aktiviti menghisap rokok dan sebagainya. Faktor-faktor ini boleh memberikan kesan kepada kesihatan kulit yang merupakan organ utama menerima pelbagai ancaman kerosakan daripada luar. Jadi setiap biji Vitamin C Shaklee dicipta untuk melindungi tubuh selama 5 jam daripada ancaman kerosakan sel dan serangan penyakit. Antara keistimewaan Vitamin C ini ialah:

  • Mempunyai formulasi ‘Sustained Release’ ataupun pelepasan masa yang memastikan Vitamin C diserap sepenuhnya ke dalam sel dan dapat dimanfaat. Jadi, tiada Vitamin C yang terbazir sebab tak sempat diserap atau diproses.
  • Mengurangkan penghasilan bintik-bintik hitam dan kerosakan lain akibat terdedah kepada matahari.
  • Menggalakkan penghasilan kolagen seterusnya menggalakkan kulit yang lebih tegang dan anjal.
  • Mengurangkan keradangan dan kegatalan yang mana kedua-duanya boleh merosakkan kulit.
  • Mengurangkan tanda kemerahan akibat luka ataupun jerawat dan menggalakkan respons pemulihan semulajadi kulit.
  • Menambahkan keberkesanan penggunaan sunscreen ataupun krim pelindung dan meningkatkan tentangan kulit terhadap kerosakan apabila terdedah kepada cahaya UV.
  • Meningkatkan respons sistem imun.
  • Membantu memulihkan luka.
  • Membantu penyerapan besi.
  • Memerangi kimia toksik.

 

Kelebihan Vitamin E Complex Berbanding Jenama Lain

Vitamin E Shaklee adalah daripada bahan semulajadi dan mengandungi tocopherols semulajadi dan bukannya dl-alpha-tocopherol yang merupakan daripada sumber sintetik. Ianya diformulasi dengan selenium dan ekstrak biji anggur yang meningkatkan lagi keberkesanan penyerapan dan tindakan vitamin ini. Antara keistimewaa Vitamin E ini ialah:

  • Membantu melindungi kulit daripada tanda-tanda penuaan seperti kedutan, bintik-bintik penuaan, garis halus yang merupakan kerosakan yang terjadi akibat terdedah kepada radikal bebas.
  • Menggalakkan regenerasi dan pemulihan sel kulit akibat daripada bekas parut dan jerawat.
  • Melindungi kulit daripada serangan radikal bebas dalam sinaran UV dan risiko kanser kulit.
  • Melambatkan penuaan sel dan menggalakkan awet muda.
  • Mengekalkan dan menggalakkan kelembapan kulit.
  • Membantu melembutkan kulit yang kasar.
  • Merangsang beberapa bahagian sistem imun menjadikan badan lebih efektif dalam menentang serangan penyakit.
  • Menggalakkan kesihatan jantung dengan meningkatkan keupayaan jantung mengepam darah dengan lebih efisyen supaya dapat mengurangkan keperluan oksigen terhadap jantung.
  • Baik untuk keintiman suami isteri dan kesuburan.
  • Baik untuk kesihatan lelaki.

 

Peluang Penjimatan Hebat

 

Sebenarnya selain daripada promosi Beli 6 Percuma 1, ada juga promosi Beli 2 Diskaun 5% bagi setiap vitamin. Tapi kalau nak best lagi, sekarang saya nak cerita pula secara ringkas kenapa anda mesti grab promosi Vitamin C dan Vitamin E Beli 6 Percuma 1 ni terutamanya kalau anda, keluarga dan kawan-kawan memang pengamal tegar Vitamin C dan Vitamin E!

 

Promosi Twin Pack Vitamin C Dan Vitamin E
Promosi Beli 2 Diskaun 5%

 

Vitamin C Sustained Release

Dengan promosi Beli 6 Percuma 1 sekiranya anda pilih untuk jadi ahli Shaklee (yuran keahlian RM69 seumur hidup), automatik anda dah boleh terus buat pembelian dengan harga ahli yang lebih menjimatkan dan anda juga akan dapat sebotol multivitamin Vita-Lea Iron Formula percuma (bernilai RM88.75).

 

Vitamin E Complex

Dengan promosi Beli 6 Percuma 1, anda dah layak untuk dapat keahlian percuma (jimat RM69)! Bukan tu je, bila dah jadi ahli semestinya anda automatik boleh beli dengan harga ahli yang jauh lebih jimat. Malah anda juga berpeluang untuk dapat sebotol multivitamin Vita-Lea Iron Formula percuma (bernilai RM88.75) dan berpeluang untuk dapatkan rebate tunai!

 

Haaa berbaloi-baloi tak? Masih ada banyak masa untuk fikir. Saya cadangkan, kumpul adik-beradik, saudara-mara atau kawan-kawan untuk terus grab promosi Buy 7 At 6 ni. Tapi jangan tunggu lambat-lambat sebab promosi ni while stock lasts aje. Especially dah nak masuk bulan puasa dan tak lama lepas tu nak raya, ramai yang nak bercantik-cantik sebab nak kelihatan gorgeous masa raya nanti.

Boleh hubungi saya untuk dapatkan keterangan penuh berkaitan promosi ni. Nanti kita kira sama-sama berapa banyak $$$ anda boleh jimat okay? 😉

 

 

Pengedar Shaklee Semenyih & Kajang,

Hazrina Nasir

ID 951651

SMS/ Whatsapp 019 269 2301

This Post Has 2 Comments

Leave a Reply

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Close Menu