Promosi Shaklee November 2015: Vitamin C Sustained Release Dan Multivitamin Vita-Lea For Children

Welcome November 2015! Alhamdulillah bulan ni promosi Shaklee diteruskan dengan offer Vitamin C Sustained Release, Multivitamin Vita-Lea For Children dan YES Pack yang dilanjutkan. Lengkap untuk keperluan seisi keluarga. Untuk anak susah makan, ibu yang ada masalah kulit kusam dan jerawat, ayah yang kuat merokok dan ramai lagi.

Kita boleh gelarkan promosi bulan ni dengan tema anak cerdas, ibu cantik, ayah sihat! 😀 Walaupun sebenarnya vitamin-vitamin promo tu sesuai untuk semua golongan.

Ok saya nak explain sikit promosi bagi setiap vitamin ni

 

Promosi Sustained Release Vitamin C

 

Untuk bulan ni, boleh beli 6 botol Vitamin C dan dapat 1 botol percuma. Atau beli 2 botol dan dapat 5% diskaun. Setiap botol ada 180 biji dan kalau makan sehari 1 biji boleh tahan hingga 6 bulan. Sebotol berharga RM92.50 bagi bukan ahli (belum termasuk pos) jadi nilai sebiji Vitamin C ni ialah RM0.51 saja. Jadi kalau grab pakej promosi mestilah lagi murah daripada tu!

 

Promosi Sustained Release Vita C Plus
Best offer Shaklee untuk bulan November: Sustained Release Vita C Plus

 

Kelebihan Vitamin C Sustained Release

Antara keistimewaan Vitamin C Shaklee berbanding jenama lain ialah:

  • Berasaskan jagung dan mempunyai molekul yang sama seperti yang terdapat dalam buah-buahan sitrus. Sesuai untuk individu yang mempunyai perut sensitif.
  • Mengandungi bahan semulajadi seperti bioflavonoids, hesperidin dan rose hips untuk meningkatkan fungsi Vitamin C.
  • Menggunakan teknologi pelepasan masa ataupun Vitamin C dihadamkan dan dilepaskan sikit demi sedikit untuk pastikan badan sentiasa dilindungi dengan Vitamin C dalam darah.
  • Setiap biji Vitamin C bertahan untuk melindungi tubuh selama 5 jam dan setiap jam khasiat 1 setengah biji oren dilepaskan ke dalam badan.

 

Kebaikan Khasiat Vitamin C Sustained Release

Antara kebaikan Vitamin C Shaklee secara ringkas ialah:

  • Membentuk kolagen
  • Memperbaiki simptom pendarahan
  • Meningkatkan sistem imun
  • Memerangi kanser
  • Mencantikkan kulit
  • Mengekalkan kolestrol sihat

 

Vitamin C Untuk Siapa?

Kalau bulan lepas dah ada promosi Vitamin E Complex. Jadi tak lengkaplah kalau ibu-ibu tak dapatkan Vitamin C. Bukan je elok untuk tingkatkan kecantikan, tapi juga kesuburan dan kesihatan keseluruhan. Kalau rasa-rasa nak kulit cerah, cantik, jeragat, bintik hitam dan kedut lambat muncul, harus kena amalkan Vitamin C secara konsisten.

Untuk para bapa ataupun suami, lagilah kena ambil. Vitamin C ni cepat musnah/ digunakan dalam sistem badan. Stress sikit habiss, sakit demam sikit habiss, letih pun habiss merokok laaagilah berganda-ganda kekurangan Vitamin C ni dalam badan. Jadi amalkan selalu!

 

Promosi Multivitamin Vita-Lea for Children

 

Kalau mak dan ayah tadi dah boleh grab Vitamin C, untuk anak-anak tersayang jangan dilupa. Apa lagi yang paling berharga dan bernilai berbanding dengan nikmat dapat melihat anak membesar dengan sihat dan cerdas? Anak ceria, ibubapa gembira betul tak? Jadi laburkan sikit sejumlah nilai untuk manfaat kesihatan anak-anak sebagai ikhtiar mencegah penyakit.

Vita-Lea Chewable ni sebotol ada 60 biji dan berharga RM111.00 bagi bukan ahli (belum termasuk pos).

 

Promosi Multivitamin Vita-Lea for Children
Best offer Shaklee untuk bulan November 2015: Multivitamin Vita-Lea for Children

 

Kelebihan Vita-Lea Chewable

Keistimewaan multivitamin kanak-kanak ni berbanding jenama lain ialah:

  • Diperkaya dengan 100% Vitamin C, D dan E dan kesemua 8 kumpuan Vitamin B.
  • Mengandungi 200mg kalsium, magnesium, zink, copper dan lain-lain mineral yang diperlukan badan.
  • Mempunyai pemanis semulajadi xylitol yang tidak menyebabkan kaviti.
  • Tidak mengandungi pewarna, perisa, pemanis dan pengawet tiruan.
  • Bebas gluten – berperisa anggur semulajadi.

 

Vita-Lea Chewable Untuk Siapa?

  • Anak-anak yang selalu jatuh sakit
  • Anak-anak yang sangat cergas dan cerdas
  • Anak-anak yang terlalu memilih makanan dan tak makan secara seimbang
  • Anak-anak yang tak suka makan dan susah nak makan

Vitamin untuk anak-anak adalah satu investment sebagai ikhtiar untuk anak sihat berbanding dengan sekiranya kita terpaksa bayar bil hospital atau ubat bila anak tak sihat. Sekurang-kurangnya bagi anak yang mempunya sistem imun yang lemah, tak terlalu teruk keadaan kesihatannya bila jatuh sakit. Dengan izin Allah insyaAllah.

 

Promosi YES Pack

 

Promosi set YES Wellness Pack dengan diskaun 5% bagi pembelian setiap 1 set
Promosi YES Wellness Pack sepanjang November 2015

 

Setiap pembelian YES Pack, akan dapat 5% diskaun. YES Pack terdiri daripada 4 set iaitu:

  • Healthy Prenatal – ESP Soy Protein, Multivitamin Vita-Lea With Iron Formula, B Complex, Sustained Release Vitamin C, Ostematrix, Omega Guard
  • Healthy Postnatal – ESP Soy Protein, Multivitamin Vita-Lea With Iron Formula, B Complex, Sustained Release Vitamin C, Alfalfa Complex, Omega Guard, Ostematrix
  • Healthy Fitness – Cinch Tea Mix, Herb-Lax, Lecithin, Vita-Lea Iron Formula dan 2 canister Cinch Shake Mix (Vanilla, Vanilla/ Chocolate, Chocolate/ Vanilla, Chocolate)
  • Healthy Young Living – 2 botol Vivix

 

Memang rugi kalau tak grab set vitamin ni pad pada harga promosi. Boleh hubungi saya segera untuk order dan pertanyaan lanjut. Jimat sangat!

 

 

Dapatkan produk berserta diskaun 15-25% yang lebih menjimatkan dengan mendaftar sebagai ahli Shaklee sekarang 🙂

Hazrina Nasir

ID 951651

SMS/ Whatsapp 019 269 2301

Leave a Reply

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Close Menu