Tentang Saya

Assalamualaikum,

Hi! Saya Hazrina, Mama kepada sepasang anak soleh dan solehah yang bijak. Isteri kepada seorang suami soleh yang handsome. Saya memiliki ijazah dalam bidang Teknologi Maklumat daripada Universiti Malaya namun memilih untuk menjadi surirumah (SAHM) sepenuh masa dengan menjalankan bisnes online Shaklee dari rumah sejak tahun 2012. Saya mula mengenali produk Shaklee semenjak tahun 2005 bermula daripada ibubapa saya yang terlebih dulu mengamalkan produk Shaklee.

Pengedar Shaklee Semenyih, Selangor dan seluruh Malaysia

Pengedar Shaklee Kajang, Semenyih, Selangor dan seluruh Malaysia.

Blog Sihat SIHAT mamaWidad diwujudkan dengan tujuan untuk berkongsi maklumat yang boleh memberi manfaat kepada pembaca terutamanya yang berkaitan dengan kesihatan. Semoga dengan perkongsian ilmu ini dapat membantu memperbaiki amalan gaya hidup sihat. Kesihatan mesti dipelihara sebab ianya adalah kekayaan sebenar yang tiada tukar ganti. Saya juga ingin berkongsi kelebihan dan kebaikan produk Shaklee yang dapat membantu memperbaiki kesihatan.

Produk Shaklee adalah berasaskan semulajadi, selamat, sihat dan terbukti berkesan dengan ujian saintifik. Shaklee Corporation adalah syarikat yang kekal kukuh selama sudah lebih daripada 50 tahun dan produk Shaklee sudah lebih 90 tahun dipasaran. Vitamin Shaklee dicipta dan diuji oleh lebih 60 saintis Shaklee dengan lebih 55 produk patents dan patent-pending. Malah lebih 70 ujian klinikal Shaklee telah diterbitkan dalam jurnal kesihatan yang menjadi rujukan pelbagai pihak.

Adalah satu privilege bagi saya bepeluang menjadi Working-at-Home-Mom (WAHM) ataupun proudly self-employed yang dapat ‘bekerja’ dengan flexible dan dalam masa sama boleh menguruskan sendiri suami, anak-anak dan rumahtangga. Saya bersyukur dianugerahkan dengan peluang ini dan akan terus mengejar impian. Semoga perjalanan usaha saya dapat memberi nilai tambah dalam kehidupan kepada orang sekeliling terutamanya yang tersayang. Don’t be afraid to dream. Because dreams do come true!

Sekiranya anda ingin menambah pendapatan ataupun bercita-cita ingin memulakan bisnes, Shaklee adalah pilihan yang terbaik untuk bermula. Dengan modal kecil, cara bisnes yang sangat fleksibel, risiko yang sangat minimum dan support group yang sangat awesome, adalah sangat mudah untuk anda mula berniaga. Ketahui bagaimana saya menjalan bisnes Shaklee secara online daripada rumah.

Let’s enjoy chasing dreams!

 

 

Your Shaklee Business Mentor & Your Preferred Shaklee Independent Distributor,

Hazrina Nasir (Add saya di Facebook)

ID:  951651

SMS/ Whatsapp: 019 269 2301

Ikuti personal blog saya di hazrinanasir.com

Saya adalah pengedar Shaklee yang sah dan berdaftar dengan Shaklee Products (M) Sdn Bhd. Nombor pendaftaran perniagaan Shaklee Malaysia ialah [381287-T] dan nombor lesen jualan langsung ialah AJL93747.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge