Saya adalah pengedar Shaklee bagi kawasan Semenyih, Kajang dan seluruh Malaysia. Sekiranya ada pertanyaan, berminat untuk order dan beli produk Shaklee, daftar jadi ahli Shaklee, anda boleh hubungi saya untuk pembelian yang mudah dan cepat secara online. Boleh ikuti langkah-langkah mudah di bawah:

 

Nak tau cara beli produk Shaklee?
Hubungi saya untuk order produk Shaklee.

 

Cara Order 1

 

Untuk pembelian secara online.

 

1. Hubungi saya melalui SMS/ Whatsapp di nombor 019 269 2301, untuk dapatkan maklumat lanjut berkaitan produk serta harga.

2. Saya akan balas segera dalam tempoh 24 jam.

3. Sekiranya sudah buat keputusan produk apa yang hendak dibeli, saya akan berikan nombor akaun bank untuk tujuan pembayaran.

4. Hantarkan kepada saya bukti pembayaran berserta maklumat lengkap pembeli ataupun penerima bagi tujuan pengeposan.

5. Saya akan uruskan order secara online melalui sistem shaklee2u dan pihak Shaklee akan terus proses pesanan. Pesanan akan sampai terus ke rumah dalam tempoh 2-5 hari bekerja melalui khidmat penghantaran GDEX ataupun Citylink.

6. Tempoh penghantaran boleh memakan masa sehingga 2 minggu sekiranya dimusim perayaan ataupun jumlah order yang diterima oleh pihak Shaklee ataupun pihak kurier/ pos adalah diluar kebiasaan. Kesabaran anda adalah amat dihargai.

7. Maklumkan kepada saya sekiranya produk yang dipesan sudah sampai ke tangan. Saya akan terangkan cara pengambilan/ penggunaan produk dengan dosage yang betul.

 

Cara Order 2

 

Untuk pembelian sendiri di ibu pejabat Shaklee ataupun di cawangan berdekatan.

 

1. Sekiranya anda lebih selesa membuat pembelian sendiri terus di kaunter Shaklee, hubungi saya melalui SMS/ Whatsapp di nombor 019 269 2301.

2. Saya akan jawab dalam tempoh 24 jam.

3. Setelah tahu apa yang hendak dibeli, saya akan berikan panduan bagaimana cara untuk beli sendiri.

4. Anda boleh terus pergi ke mana-mana cawangan Shaklee berdekatan dan terus membuat pembelian. Cawangan Shaklee terdapat di Sunway Subang Jaya (hq), Ipoh, Seberang Jaya, Kota Bharu, Johor Bahru, Kota Kinabalu dan Kuala Lumpur.

5. Sebaiknya hubungi saya selepas pembelian, supaya saya dapat berikan panduan cara pengambilan atau cara penggunaan produk Shaklee yang betul.

 

Cara Order 3

 

Untuk pembelian terus secara Cash On Delivery (COD).

 

Bagi pelanggan yang tinggal berdekatan Taman Pelangi Semenyih, Rinching, Beranang, Kajang serta kawasan sekitar:

1. Boleh hubungi saya untuk pertanyaan berkaitan produk dan harga.

2. Lokasi COD adalah di Tesco Semenyih sahaja.

3. Pembayaran penuh secara tunai dibuat semasa penghantaran ataupun pengambilan produk yang hendak dibeli.

 

Sekiranya perlukan info yang lebih jelas berkaitan cara order, cara nak beli produk Shaklee atau cara nak daftar jadi ahli Shaklee, boleh terus hubungi saya untuk penjelasan yang lebih lengkap Whatsapp 019 269 2301.

Leave a Reply

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.